Dameklip i særklasse

Det er i vores bedste interesse at give dig en ny frisure, som du i den grad bliver glad for.

Dameklip

Få sundt hår med en klipning

Trænger dit hår til en klipning? Eller er du på udkig efter at prøve noget nyt?

Så har du fundet den helt rette frisørsalon. Vi fokuserer på en 100% tilfredshed hos vores kunder hver gang. Derfor bliver dine ønsker og behov værnet om – det skyldes, at vi har en særlig passion for faget, og holder os opdateret med de nyeste trends og teknologier.

Vi har mange års international erfaring med hårklip, farvning og kreatin. Det skal være en tryg fornemmelse at sætte sig i stolen, mens saksen tager det værste af toppen. Derfor gør vi meget ud af at skabe et uformelt salonmiljø som alle og enhver kan følge med være i.

Det er ikke kun dit hår som skal forkæles, og derfor tilbyder vi selvfølgelig noget varmt eller koldt til ganen, som du kan nyde mens du venter på at få en afslappende hårvask og hovedbundsmassage.

Ring og bestil en tid i dag

Bliv vejledt samt få stylet håret af eksperter

Det er for mange en stor udfordring såvel som en grænseoverskridende handling at vise sin nye frisure frem til omverdenen og sine nære relationer. Det er noget vi i Salon Oliver aktivt prøver at komme til livs, med en solid omgang vejledning i valg af produkter, redskaber og tips til stylingen.

Vores mission som din frisør er fuldendt, når du høster komplimenter ind, også selvom det er et stykke tid siden klipningen fandt sted. Går du dermed og tygger på idéen om at få lavet lyse striber, få lavet en ny nuance i hårfarven, eller måske få balayage? Så står vi klar med saks og kam i hånden, så du får lige præcis det resultat du havde ønsket.

Kontakt os

Tag kontakt til Salon Oliver her

Er du ikke helt overbevist om at vores salon er den rigtige for dig? Så tag en smut forbi vores salon på Amagerbrogade 26, og få et uforpligtende og 100% gratis konsultation.

Der er også mulighed for at kontakte os på telefon 22 90 91 99 eller e-mail oliverssalon@oliverssalon.dk, hvor vi med glæde tager en snak omkring dine ønsker og behov. Du kan også bestille tid og få besvaret spørgsmål via vores kontaktformular her på siden.