Overlad hårfarvningen til eksperter

– Når din frisure skal have nyt liv

Hårfarvning

Få den farvning du drømmer om

Når der skal pustes nyt liv i frisuren kan hårfarvning være et rigtig godt værktøj til dette.

Der findes et hav af forskellige farver og nuancer som kan komplementere dit look. Vi kan både gå kreativt til værks med farverige nuancer eller gå med de mere sikre og traditionelle farver og nuancer, hvis du ønsker dette. Vi er eksperter i hårfarvning og kan derfor rådgive og vejlede i, hvilken farve og farveteknik, der passer til dig og din frisure. Vi tilbyder blandt andet:

  • Helfarvning
  • Striber/highlights
  • Balayage

Uanset hvilken nuance og farveteknik du drømmer om, så står vi klar til at hjælpe. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Ring og bestil en tid i dag

Flotte resultater med forskellige farveteknikker

Uanset om du ønsker helfarvning, highlights eller balayage, har vi den nødvendige viden om de passende teknikker, der sikrer dig et flot resultat, der passer til dig og din frisure. Vi holder os opdateret på de nyeste farveteknikker og trends, og mestrer derfor metoden til det bedst mulige ønskede look. Der er forskel på, hvor meget vedligeholde forskellige nuancer og farveteknikker kræver. Er du i tvivl om du skal vælge den ene eller den anden nuance og farveteknik, så rådgiver vi naturligvis også om dette.

Alle vores behandlinger udføres med naturlige produkter uden ammoniak, alkohol og parfume. På den måde er du sikret en hårfarvning, der ikke udsætter din hovedbund for en hård behandling.

Kontakt os

Book tid til hårfarvning i dag

Skal vi hjælpe dig til drømme hårfarven? Kontakt os allerede idag på telefon 22 90 91 99 eller via e-mail på oliverssalon@oliverssalon.dk. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål eller tag imod tidsbestillinger. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur til dig hurtigst muligt.