Knivskarp herreklip

Få klippet og stylet håret præcis efter dine behov, så hver dag bliver en god hårdag.

Herreklip

Herreklip som du ønsker det

Dit hår gør meget for det førstehåndsindtryk du udstråler til omverdenen.

Dit hår gør meget for det førstehåndsindtryk du udstråler til omverdenen. Nogle mænd har gennem længere tid fundet deres go-to frisure og skal udelukkende have den samme længde samt klipning og fade gang på gang. Andre mænd er mere til langt hår og hårbuns, og skal derfor kun have studsning af spidserne. Uanset hvordan du ønsker din frisure, har vi kompetencerne samt erfaringen til at kunne udrette præcis det resultat du søger.

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig med herreklipninger af enhver slags, herunder blandt andet:

  • Trimmet hår med fades og mønstre
  • Langt sundt hår
  • Hårstylinger til begivenheder

Tag forbi Salon Oliver når din frisure skal have en kærlig hånd, så er du sikker på at få en professionel og erfaren frisør, der forstår dine ønsker og behov.

Ring og bestil en tid i dag

Behageligt og uformelt salonmiljø

Der er ingen regler for, hvor ofte man bør blive klippet. I vores salon gør vi meget ud af at lytte på dine behov, og sørger for at matche klipningen med din ansigtsform og personlige stil. Derfor er der også mulighed for at få studset og trimmet skægget, så du forlader salonen med lækkert hår samt et skæg i matchende længde og stil.

At gå til frisøren skal være et behageligt pusterum, hvor du skal være afslappet og ikke mindst føle dig tilpas med at sidde under saksen. Derfor gør vi meget ud af at møde dig i øjenhøjde, så du føler dig som en ven af familien.

Kontakt os

Tag første skridt mod dit nye udtryk her

Vi lever af tilbagevendende kunder, og derfor kan du være sikker på at få den samme gode og professionelle behandling hver gang. Hvis du stadig ikke er helt overbevist om at vores salon er den rigtige for dig, så tag et kig forbi salonen og få en 100% gratis og uforpligtende konsultation.

Vi kan kontaktes på telefon 22 90 91 99, e-mail oliverssalon@oliverssalon.dk eller ved at benytte vores kontaktformular her på siden.